Mooie Acties speciaal voor jou!

Studio Puur & Mooi heeft elke maand nieuwe acties. We laten je graag kennismaken met onze mooie (nieuwe) behandelingen. Like onze facebookpagina en volg ons op instagram om op de hoogte te blijven van onze acties, aanbiedingen en nieuws!

In deze maand hebben wij 2 mooie acties voor je. Om dit voorjaar je huid goed in conditie te houden…

Lente… de ideale tijd om je huid te peelen!

De winter is voorbij en we kijken vooruit naar de zomer. Heerlijk vooruitzicht! Om je huid te ontdoen van zijn ‘winterjasje’ kun je kiezen voor deze peeling voor je huid. Peelingen zijn de oplossing voor pigment, lijntjes, een onzuivere huid. Kortom het egaler maken van je huid en klaar maken voor de zomer. We kijken naar je huid en bespreken de mogelijkheden met je, we kiezen dan de passende peeling voor je. De behandeling duurt 45 minuten. Voor een intensiever resultaat kun je deze behandeling in kuurverband doen!

Nu 89,- ipv 99,- / Kuur 6 behandelingen is nu 534,- ipv 594,-

Deze behandeling is een speciale aanbieding en alleen geldig t/m 30 apr.

Lente Skin Special – 60 minuten

Werken aan een mooie glow en stralende huid! Want je huid heeft heel wat te verduren. In de behandeling gebruiken we heerlijke vitamines voor je huid. 

Inclusief huidanalyse en advies, reiniging, wenkbrauwen shapen, exfoliatie, peeling, massage gezicht-nek-schouder, intensief masker, serum, creme en oogcreme. 

60 min. – €78,- inclusief gratis ontspannende hoofdmassage

 

Weet je niet welke behandeling bij je past? Dat geeft niet, boek de behandeling van je keuze en in de salon kijken we altijd nog wat er het beste bij je huid past

Permanente make-up wenkbrauwen

Mooie wenkbrauwen kunnen zoveel toevoegen aan je gezicht. Helaas heeft niet iedereen mooie wenkbrauwen van zichzelf. Ze kunnen te dun zijn, niet vol genoeg of hebben niet het model wat je mooi vindt. Met permanente make-up wordt er een natuurlijk pigment in de huid gezet waardoor er een prachtige (natuurlijke) wenkbrauw gecreeërd kan worden. Maak een afspraak voor een gratis intake en wij kunnen je er alles over uitleggen.

Permanente make-up nieuwe plaatsing (incl. 1 gratis nabehandeling na 6 weken) €375,-

extra nabehandeling binnen 3 maanden €40,-

PMU gezet door Studio Puur & Mooi binnen 12 maanden je wenkbrauwen bij laten werken €95,-

Acne

Kijk je in de spiegel en zie je puistjes, pukkels en een huid die niet glad is? Dat is super vervelend want het kan je heel zelfbewust maken. Je kunt het idee hebben dat iedereen naar je huid kijkt. Natuurlijk is dat niet zo maar een prettig gevoel is het niet. Het liefst wil je trots zijn op je huid en met zelfvertrouwen in de spiegel kunnen kijken. Heb je milde puistjes tot heftige acne, wacht niet langer want er is iets aan te doen. 

Wist je dat er ook vergoedingen zijn door de zorgverzekering wanneer je een acnebehandeling bij ons boekt? Dit kan via je aanvullende zorgverzekering. Wij zijn de acnespecialst van Lansingerland en informeren je hier graag verder over.

Clarity facial

Deze behandeling pakt acné zacht maar effectief aan en bestaat uit een intensieve dieptereiniging voor je huid. Ook krijg je advies voor thuis hoe je zelf de acné kunt verminderen. We adviseren je om een kuur van 6 behandelingen te doen, dit geeft het beste resultaat.

60 minuten €69,- / 45 minuten €59,-

Kuurprijs 6 x 60 minuten €414 / 6 x 45 minuten €354 

Pore refining facial

Deze behandeling pakt acné effectief aan en bestaat uit een intensieve dieptereiniging voor je huid inclusief een extra reinigent charcaol masker. Ook krijg je advies voor thuis hoe je zelf de acné kunt verminderen. We adviseren je om een kuur van 6 behandelingen te doen, dit geeft het beste resultaat.

60 minuten €69,- / 45 minuten €59,-

Kuurprijs 6 x 60 minuten €414 / 6 x 45 minuten €354 

Even peeling

Een intensieve fruitzuur behandeling die sterk werkt tegen littekens, verstopte porieën en ontstekingen. Het fruitzuur voelt prikkelend aan op je huid en werkt intensief aan het vernieuwen van je huid. Inclusief speciaal bio-cellulose masker. Voor het beste resultaat raden wij een kuur van 6 behandelingen aan in 12 weken.

€99  / kuur 6 behandelingen €594

Weet je niet welke behandeling bij je past? Dat geeft niet, boek de behandeling van je keuze en in de salon kijken we altijd nog wat er het beste bij je huid past

Droge Huid

Merk jij dat je huid droog en trekkering aanvoelt? Dat voelt heel vervelend en ook kan je huid er daardoor vermoeider uitzien met zichtbare droogte lijntjes. Het is belangrijk jouw huid goed te verzorgen en te beschermen en een droge huid te voorkomen. Je huid kan zich kenmerken door schilfering, jeuk, rode plekken en kloven die door de droogte ontstaan. Denk niet dat er niets aan te doen is. Met de juiste behandeling en huidtips kunnen we heel veel voor je huid betekenen. Waardoor je huid weer heerlijk aanvoelt en straalt!

Deep hydration facial

Een voedende en comfortabele gezichtsbehandeling om je vermoeide en droge huid te herstellen. Een prettige zachte exfoliatie en vochtherstellende behandeling. Je krijgt een gratis huidanalyse en huidadvies. Inclusief reiniging, wenkbrauwen shapen, scrub, extra peeling, dieptereiniging, gezichtsmassage, masker, serum en creme.

45 min. – €59,- / 60 min. €69,- / 75 min. €79,-

Calming facial

Een zachte kalmerende behandeling om een gevoelige droge huid te kalmeren met behulp van intensieve formules die het herstel van de huid bevorderen. Parfumvrij! Je krijgt een gratis huidanalyse en huidadvies. Inclusief reiniging, wenkbrauwen shapen, zachte peeling, dieptereiniging, gezichtsmassage, herstellend masker, serum en creme.

45 min. – €59,- / 60 min. €69,- / 75 min. €79,-

Weet je niet welke behandeling bij je past? Dat geeft niet, boek de behandeling van je keuze en in de salon kijken we altijd nog wat er het beste bij je huid past

Pigment

Wordt ook melanine genoemd en is een kleurstof die kleur geeft aan je haren, de iris van je ogen en aan je huid. Vaak vinden we de vlekken in ons gezicht niet mooi. Door hormoonveranderingen, stress of straling op je huid kan de aanmaak van pigment gestimuleerd worden. Je kunt plaaselijke vlekjes zien of grotere verkleuringen maar er is zeker iets aan te doen. Pigment kun je intensief aanpakken! Door een kuur van behandelingen en de juiste verzorging thuis, kun je het goed verminderen. Je huid wordt mooi egaal en glad. Ook geven we je huidadvies om te voorkomen dat het terugkomt.

Even peeling

Met deze peeling bereik je een mooi resultaat voor het oplichten van je pigment! Een intensieve fruitzuur behandeling die sterk werkt tegen pigment, verkleuringen en oneffen teint. Het fruitzuur voelt prikkelend aan op je huid en werkt intensief aan het vernieuwen van je huid. Inclusief speciaal bio-cellulose masker. Je krijgt huidadvies hoe je je huid voor- en na de behandeling kunt verzorgen om een optimaal resultaat te bereiken.

€99 / kuur 6 behandelingen €594 

 

Brightening platinum facial

Deze luxe behandeling zegt het al, brightening! Je huid krijgt een mooie glow, een verhelderende glans. Zelf voor de meest doffe huid. Deze behandeling pakt pigment effectief aan. Heeft je huid flink pigment dan bespreken we de mogelijkheden voor een kuur met je. Je kunt dan deze behandeling combineren met peelingen. Inclusief huidanalyse en advies, reiniging, wenkbrauwen shapen, exfoliatie, peeling, massage gezicht-nek-schouder, platinum brightening masker, serum, creme en oogcreme. 

60 min. – €79,- 75 min. – €89,-

Rimpels

Ouder worden we allemaal en je huid verandert mee. Hoe ouder we worden hoe meer onze huid zijn elasticiteit verliest. Huidveroudering is een fysiologisch proces wat je niet tegen kunt houden. Gelukkig kun je wel veel doen om je huid in topconditie te houden, waardoor je huid op z’n mooist blijft! Je levensstijl is belangrijk bij het verouderingsproces maar gelukkig zijn er daarnaast ook hele goede behandelingen om je huid te verbeteren. We gaan voor een mooie stevige huid die niet tekent en in een goede conditie is. Happy healthy ageing!

Age defying platinum facial

Kijk je in de spiegel en ben je niet helemaal tevreden over je verslapte huid? Doe er iets aan, want zonder direct aan botox te denken kunnen wij zeker veel voor je betekenen. Denk dan aan deze behandeling om je huid op te frissen of als kuur om het nog intensiever te maken. 

Deze ontspannende behandeling bevat een bamboo micro-polish, scientific mushroom exfoliator en een geweldig platinum masker. Met de juiste werkstoffen weet de behandeling je huid weer aan het werk te zetten, waardoor het verstevigd, jonger en frisser eruit ziet! Inclusief huidanalyse en advies, reiniging, wenkbrauwen shapen, exfoliatie, peeling, massage gezicht-nek-schouder, age defying platinum masker, serum, creme en oogcreme. 

60 minuten €76 – 75 minuten €86

Rewind peeling

Een effectieve fruitzurencombinatie om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en imperfecties te laten verdwijnen door de huid glad te maken en te vernieuwen.

Inclusief speciaal bio-cellulose masker. Je krijgt advies over de behandeling en wat je zelf kunt doen voor- en na de behandeling om een optimaal resultaat te bereiken.

€99 / kuur 6 behandelingen €594

Gevoelige huid

Stress, felle zon, kou, luchtverontreiniging, verwarming of zelfs bepaalde (verzorgings)producten zijn factoren die hier invloed op hebben. Een gevoelige huid herken je meteen. Je huid reageert snel op veranderingen en kan reageren met jeuk, rode vlekjes, een branderig gevoel of schilfers. Je huid voelt meestal droog en niet fijn aan maar met een goede verzorging en de juiste behandeling, kunnen we veel voor je huid betekenen! We geven je een huidanalyse en advies voor thuis, zodat je precies weet hoe je je gevoelige huid kunt verzorgen.

Calming Facial

Geschikt voor een warme, blozende, rode, gevoelige en zeer gevoelige huid. Herstelt het natuurlijke evenwicht van je huid en zorgt ervoor dat je huid zijn balans weer terug vindt. Een heerlijke kalmerende en verzachtende behandeling met behulp van intelligente formuleringen om het herstel van de huid te bevorderen.

Incl. reiniging, zachte peeling, shapen wenkbrauwen, heerlijke gezichtmassage, verzachtend masker, serum en crème.

45 min. – €59,- / 60 min. €69,- / 75 min. €79,-

Vermoeide huid

Ben je het zat de opmerkingen: ben je moe? Gaat het wel goed? Heb je niet goed geslapen? Misschien krijg je dit regelmatig te horen. Daardoor ga je je niet beter voelen en natuurlijk baal je ervan. Of wil je gewoon wat meer voor jezelf gaan doen? Het is in ieder geval tijd om jezelf en je huid iets extra’s te gunnen. Een gezonde leefstijl is natuurlijk belangrijk maar daarnaast kun je ook met deze intensieve behandeling veel voor je huid doen. Ook geven we je huidadvies voor thuis mee, zodat je thuis ook aan de slag kunt en precies weet wat je huid nodig heeft.

Deep hydration facial

Een voedende en comfortabele gezichtsbehandeling om je vermoeide en droge huid te herstellen. Een prettige zachte exfoliatie en vochtherstellende behandeling. Je krijgt een gratis huidanalyse en huidadvies. Inclusief reiniging, wenkbrauwen shapen, scrub, extra peeling, dieptereiniging, gezichtsmassage, masker, serum en creme.

45 min. – €59,- / 60 min. €69,-

Kuurprijs 3 behandelingen €262,50

Age defying platinum facial

Kijk je in de spiegel en zie je er vermoeid uit en mis je energie? Ga dan voor deze heerlijke ontspannen behandeling, die je huid een echte verstevigende oppepper en boost geeft. 

Deze ontspannende behandeling bevat een bamboo micro-polish, scientific mushroom exfoliator en een geweldig platinum masker. Met de juiste werkstoffen weet de behandeling je huid weer aan het werk te zetten, waardoor het verstevigd, jonger en frisser eruit ziet! Inclusief huidanalyse en advies, reiniging, wenkbrauwen shapen, exfoliatie, peeling, massage gezicht-nek-schouder, age defying platinum masker, serum, creme en oogcreme. 

60 minuten €75 – 75 minuten €85

Ogen

Voel je je moe of heb je een stressvolle periode achter de rug. Waar teken je dan het eerst? Rondom je ogen inderdaad. Kraaienpootjes, lijntjes, verslapte huid. Wil je er niet meer zo moe uitzien en een frisse open blik? Wacht dan niet langer om er iets aan te doen. Het is heel belangrijk om extra aandacht te besteden aan de tere huid rondom je ogen!

Eye Reveal Peel

Een ultra zachte maar effectieve oplossing om de huid rondom de ogen te behandelen door middel van verbeterde celvernieuwing en regeneratie.

Los te boeken €37,50

In combinatie met gezichtsbehandeling €32,50

Age defying platinum facial

Kijk je in de spiegel en zie je er vermoeid uit en mis je energie? Ga dan voor deze heerlijke ontspannen behandeling, die je huid een echte verstevigende oppepper en boost geeft. Inclusief huidanalyse en advies, reiniging, wenkbrauwen shapen, exfoliatie, peeling, massage gezicht-nek-schouder, age defying platinum masker, serum, creme en oogcreme. 

60 minuten €76

Mannen

Als man wil je ook wat. Dat je er goed uitziet en je je goed voelt. Voor veel mannen is het al heel normaal om naar Studio Puur & Mooi te komen om aan hun huid te werken. Waarom zou jij dat niet doen? Neem die stap. Want jouw huid heeft de juiste verzorging nodig, dit geeft energie en zorgt ervoor dat je er energieker uitziet met een mooie verzorgde huid. Kies dus voor deze top energieboost!

Deep hydration facial

Een reinigende en comfortabele gezichtsbehandeling voor je huid. Een intensieve exfoliatie en vochtherstellende behandeling. Je krijgt een gratis huidanalyse en huidadvies. Inclusief reiniging, wenkbrauwen bijwerken, scrub, extra peeling, dieptereiniging, gezichts- nek-schouder massage, masker, serum en creme.

45 min. – €59,- / 60 min. €69,-

Peelings

Als jij naar je huid kijkt zie je dan littekens, lijntjes, rimpeltjes, acne of pigment? Een huid die niet egaal is, waar je veel oneffenheden op ziet? Dan is een peeling daar de juiste behandeling voor! Een peeling zorgt binnen enkele dagen voor een mooi resultaat. Onze peelings bevatten een unieke mix van fruitzuren met minimale irritatie. Door je huid te peelen vernieuw je je huid, de fruitzuren zijn mild voor je huid maar intensief en krachtig. Voor het beste resultaat adviseren we je om een kuur te doen. In de salon krijg je advies hoe je je huid thuis kunt verzorgen.

Medik8 peelings

De perfecte behandeling wanneer je je huid intensief wilt verbeteren. De peeling zorgt ervoor dat de huid zich sneller vernieuwd waardoor littekens, pigmentvlekjes, rimpels en lijntjes verminderen. Omdat de peeling in een diepere laag van je huid werkt heb je een nog beter resultaat dan bij reguliere behandelingen.

Hoe verloopt de behandeling?

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten en start met een voorbehandeling waarbij je huid gereinigd wordt en voorbereidt voor de peeling. Daarna wordt de peeling aangebracht die blijft tussen de 3-4 minuten op je huid zitten, de peeling voelt een beetje branderig en warm aan. Daarna krijg je een nabehandeling met een heerlijk bio-cellulose masker om je huid te kalmeren en te helpen bij het herstel. We geven je huidadvies hoe je je huid het beste kunt verzorgen voor een optimaal resultaat. 

Boek je peeling

In de salon leggen we je natuurlijk precies uit wat een peeling is, wat het voor je doet en hoe je het resultaat optimaal krijgt en behoudt. 

€99,- per peeling / de oogcontour peeling is €37,50

Kuurprijs 6 x behandeling €594,-

 

Zwanger

Je bent zwanger! Wat een mooie bijzondere tijd waar je nu in zit. De kleine die in je buik groeit en alles wat je voor de komst van de kleine aan het regelen bent. Een zwangerschap kan dan ook best pittig zijn. Je kijkt vast al uit naar je verlof of je hebt zelfs al verlof. Denk vooral ook aan jezelf en pak je rust met deze speciaal geselecteerde behandelingen voor jou. Je huid kan daarnaast ook flink veranderen tijdens een zwangerschap. Deze behandeling is dan ook heel geschikt voor het in balans brengen van je huid.

Stralend zwanger arrangement

Een ontspannende gezichtsbehandeling met heerlijke producten die precies geschikt zijn voor je huid tijdens de zwangerschap. Een fijne oppepper voor je huid, die wat vermoeider of onrustig kan zijn. We analyseren je huid en geven advies hoe je je huid het beste kan verzorgen. De behandeling is Incl. reiniging, shapen wenkbrauwen, scrub, dieptereiniging, gezichts-hoofd-nek-schouder massage, masker, serum en crème. Afsluitend een drankje om heerlijk even bij te komen na deze oase van rust.

60 min. €72, – 75 min. €82,-

Abonnementen

Waarom zou je kiezen voor een abonnement? Omdat je structureel wil werken aan je huid en je wil echt resultaat zien. Regelmatige behandelingen en je verzorgingsroutine thuis op orde hebben gaan jou hierbij helpen. Misschien heb je al een tijdschrift, fitness of eten bezorgdienst abonnement maar waarom het belangrijkste vergeten?

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam, super belangrijk dus om hier goed voor te zorgen. Er zijn veel voordelen die je hebt door te kiezen voor een abonnement. Je betaald een vast bedrag per jaar. Ook heb je meer voordeel omdat de kosten lager zijn dan bij losse behandelingen. Geschikt als je minimaal 6 x per jaar voor een behandeling komt. Alle voordelen op een rijtje:

  • een vast bedrag (per jaar)
  • je kunt gespreid betalen
  • 10% korting op gezichtsbehandelingen
  • 5% korting op extra modules: harsen, verven, epileren
  • voorrang bij het boeken van een afspraak
  • Kiezen voor een 60, 75 of 90 minuten abonnement

Puur & Mooi gezichtsbehandeling 45 min. 60 min. of 75 minuten abonnement

  • Arrangementen zijn ook samen te stellen incl. modules zoals harsen/epileren/verven.
  • Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Op een jaarabonnement ontvangt u 5% korting op de behandelingen. U betaalt dan eenmalig een bedrag.

Cadeaubonnen

Een mooie manier om iemand te verrassen is met een cadeaubon van Studio Puur & Mooi. Leuk om te geven en te krijgen! Verkrijgbaar vanaf €10,- verpakt in een mooie verpakking. Maak het extra persoonlijk door er een kaartje bij te laten doen door ons voor maar €1,50. Bij het versturen van cadeaubonnen in cadeauverpakking komt er €2,95 verzendkosten bij.