Mooie Acties speciaal voor jou!

Studio Puur & Mooi heeft elke maand nieuwe acties. We laten je graag kennismaken met onze mooie (nieuwe) behandelingen. Like onze facebookpagina en volg ons op instagram om op de hoogte te blijven van onze acties, aanbiedingen en nieuws!

In deze maand hebben wij 2 mooie acties voor je. Om dit najaar je huid goed in conditie te houden…

Najaar… de ideale tijd om je huid te peelen!

De zomer is voorbij en we kijken vooruit naar de winter. Heerlijk vooruitzicht! Kaarsjes aan en het weer knus maken in huis. Om je huid te ontdoen van zijn ‘zomerjasje’ kun je kiezen voor deze peeling voor je huid. Peelingen zijn de oplossing voor pigment, lijntjes, een onzuivere huid. Kortom het egaler maken van je huid en klaar maken voor de winter. We kijken naar je huid en bespreken de mogelijkheden met je, we kiezen dan de passende peeling voor je. De behandeling duurt 45 minuten. Voor een intensiever resultaat kun je deze behandeling in kuurverband doen!

Nu 89,- ipv 99,- / Kuur 6 behandelingen is nu 534,- ipv 594,-

De speciale prijs is geldig als je boekt voor 30 november 2023

Fresh & Glow Start-up

Je hebt niet al te veel tijd voor een behandeling maar je wil wel een korte opfrisser voor je huid! Deze behandeling is dan een prima keuze. Een fijne kennismaking en een korte verfrissing voor je huid.

Inclusief huidanalyse en advies, reiniging, milde opfrissende fruitzuurpeeling, activeren huidfuncties & verbeteren van de huidstructuur dmv. needling, serum, masker en afsluitende verzorging.

30 minuten – 57,- 

 

Wil je verven of harsen erbij? Dat kan hoor! boek dit dan als losse module erbij tijdens het plaatsen van je aanvraag/boeking

Permanente make-up wenkbrauwen

Mooie wenkbrauwen kunnen zoveel toevoegen aan je gezicht. Helaas heeft niet iedereen mooie wenkbrauwen van zichzelf. Ze kunnen te dun zijn, niet vol genoeg of hebben niet het model wat je mooi vindt. Met permanente make-up wordt er een natuurlijk pigment in de huid gezet waardoor er een prachtige (natuurlijke) wenkbrauw gecreeërd kan worden. Maak een afspraak voor een gratis intake en wij kunnen je er alles over uitleggen.

Permanente make-up nieuwe plaatsing (incl. 1 gratis nabehandeling na 6 weken) €375,-

extra nabehandeling binnen 3 maanden €40,-

PMU gezet door Studio Puur & Mooi binnen 12 maanden je wenkbrauwen bij laten werken €95,-

Acne

Kijk je in de spiegel en zie je puistjes, pukkels en een huid die niet glad is? Dat is super vervelend want het kan je heel zelfbewust maken. Je kunt het idee hebben dat iedereen naar je huid kijkt. Natuurlijk is dat niet zo maar een prettig gevoel is het niet. Het liefst wil je trots zijn op je huid en met zelfvertrouwen in de spiegel kunnen kijken. Heb je milde puistjes tot heftige acne, wacht niet langer want er is iets aan te doen. 

Wist je dat er ook vergoedingen zijn door de zorgverzekering wanneer je een acnebehandeling bij ons boekt? Dit kan via je aanvullende zorgverzekering. Wij zijn de acnespecialst van Lansingerland en informeren je hier graag verder over.

Clear & Fresh

Deze behandeling is uitermate geschikt voor de onrustige probleemhuid waarbij we gebruik maken van fruitzuren en dermabrasie. Het is een pijnloze maar intensieve behandeling voor je huid. In deze behandeling kijken we naar wat je huid nodig heeft en daar passen we de stappen op aan. We gebruiken hoogwaardige producten voor je huid. Fruitzuren worden gecombineerd met de juiste ph producten die de talgproductie reguleren.

Inclusief huidanalyse en advies, reiniging, epileren wenkbrauwen, fruitzuurpeeling, mechanische peeling, serum, masker en afsluitende verzorging van 60 minuten

of

Inclusief huidanalyse en advies, reiniging, epileren wenkbrauwen, fruitzuurpeeling, mechanische peeling, verwijderen onzuiverheden, massage, serum, masker en afsluitende verzorging van 90 minuten.

60 minuten 75,- / 90 minuten 111,-

Even Peeling

Een intensieve fruitzuur behandeling die sterk werkt tegen littekens, verstopte porieën en ontstekingen. Het fruitzuur voelt prikkelend aan op je huid en werkt intensief aan het vernieuwen van je huid. Inclusief speciaal bio-cellulose masker. Voor het beste resultaat raden wij een kuur van 6 behandelingen aan in 12 weken.

99,-  / kuur 6 behandelingen 594,-

Wil je verven of harsen erbij? Dat kan hoor! boek dit dan als losse module erbij tijdens het plaatsen van je aanvraag/boeking

Droge Huid

Merk jij dat je huid droog en trekkering aanvoelt? Dat voelt heel vervelend en ook kan je huid er daardoor vermoeider uitzien met zichtbare droogte lijntjes. Het is belangrijk jouw huid goed te verzorgen en te beschermen en een droge huid te voorkomen. Je huid kan zich kenmerken door schilfering, jeuk, rode plekken en kloven die door de droogte ontstaan. Denk niet dat er niets aan te doen is. Met de juiste behandeling en huidtips kunnen we heel veel voor je huid betekenen. Waardoor je huid weer heerlijk aanvoelt en straalt!

Cell Repair Protective Treatment

In deze BDR behandeling werken we aan het herstellen van je droge huid. Een 3-in 1 behandeling waarbij fruitzuren, microdermabrasie en needling gebruikt wordt. Het is pijnloos en ook geschikt voor de gevoelige huid. Je huid wordt gestimuleerd in de aanmaak van collageen en elastine. Wat zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid. 

De ideale behandeling om je droge huid te herstellen en je huid te voorzien van de noodzakelijke intensieve werkstoffen.

Inclusief huidanalyse en advies, reiniging, epileren wenkbrauwen, fruitzuurpeeling, verwijderen dode huidcellen dmv. een mechanische peeling, massage, activeren huidfuncties & verbeteren van de huidstructuur dmv. needling, serum, masker en afsluitende verzorging.

75 minuten – 110,-

Wil je verven of harsen erbij? Dat kan hoor! boek dit dan als losse module erbij tijdens het plaatsen van je aanvraag/boeking

Pigment

Wordt ook melanine genoemd en is een kleurstof die kleur geeft aan je haren, de iris van je ogen en aan je huid. Vaak vinden we de vlekken in ons gezicht niet mooi. Door hormoonveranderingen, stress of straling op je huid kan de aanmaak van pigment gestimuleerd worden. Je kunt plaaselijke vlekjes zien of grotere verkleuringen maar er is zeker iets aan te doen. Pigment kun je intensief aanpakken! Door een kuur van behandelingen en de juiste verzorging thuis, kun je het goed verminderen. Je huid wordt mooi egaal en glad. Ook geven we je huidadvies om te voorkomen dat het terugkomt.

Focus Special Treatment

Een behandeling waarbij we de focus leggen op wat jij graag wil verbeteren aan je huid zoals pigment, lijntjes of rimpeltjes waar je je aan stoort. Geschikt voor alle huidtypes.

Inclusief huidanalyse en advies, reiniging, epileren wenkbrauwen, fruitzuurpeeling, mechanische peeling, stimulatie d.m.v. needling, serum, masker en afsluitende verzorging.

45 minuten –  €72,-

 

Wil je epileren, harsen of verven erbij? Dat kan hoor! boek dit dan als losse module erbij tijdens het plaatsen van je aanvraag/boeking

Rimpels

Ouder worden we allemaal en je huid verandert mee. Hoe ouder we worden hoe meer onze huid zijn elasticiteit verliest. Huidveroudering is een fysiologisch proces wat je niet tegen kunt houden. Gelukkig kun je wel veel doen om je huid in topconditie te houden, waardoor je huid op z’n mooist blijft! Je levensstijl is belangrijk bij het verouderingsproces maar gelukkig zijn er daarnaast ook hele goede behandelingen om je huid te verbeteren. We gaan voor een mooie stevige huid die niet tekent en in een goede conditie is. Happy healthy ageing!

Age Control Superior Treatment

Kijk je in de spiegel en ben je niet helemaal tevreden over je verslapte huid? Wacht niet langer om er iets aan te doen. Deze behandeling gaat je zeker laten zien wat er mogelijk is voor je huid. Je huid ziet er gladder, regelmatiger, strakker en steviger uit. Alle huidfuncties worden geactiveerd. Als losse behandeling maar zeker ook een aanrader in kuurverband.

In deze BDR behandeling werken we aan het verstevigen van je huid. Een 3-in 1 behandeling waarbij fruitzuren, microdermabrasie en needling gebruikt worden. Het is pijnloos en ook geschikt voor de gevoelige huid. 

Je huid wordt gestimuleerd tot de aanmaak van collageen en elastine wat zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid. De ideale behandeling die je huid voorziet van de noodzakelijke intensieve werkstoffen.

Inclusief huidanalyse en advies, reiniging, epileren wenkbrauwen, fruitzuurpeeling, verwijderen dode huidcellen dmv. een mechanische peeling, massage, activeren huidfuncties & verbeteren van de huidstructuur d.m.v. needling, serum, masker en afsluitende verzorging.

 

120 minuten 157,- / Kuur 6 behandelingen 899,-

Wil je epileren, harsen of verven erbij? Dat kan hoor! boek dit dan als losse module erbij tijdens het plaatsen van je aanvraag/boeking

Gevoelige huid

Stress, felle zon, kou, luchtverontreiniging, verwarming of zelfs bepaalde (verzorgings)producten zijn factoren die hier invloed op hebben. Een gevoelige huid herken je meteen. Je huid reageert snel op veranderingen en kan reageren met jeuk, rode vlekjes, een branderig gevoel of schilfers. Je huid voelt meestal droog en niet fijn aan maar met een goede verzorging en de juiste behandeling, kunnen we veel voor je huid betekenen! We geven je een huidanalyse en advies voor thuis, zodat je precies weet hoe je je gevoelige huid kunt verzorgen.

Basic en Sensitive Derma Treatment

Geschikt voor een warme, blozende, rode, gevoelige en zeer gevoelige huid. Herstelt het natuurlijke evenwicht van je huid en zorgt ervoor dat je huid zijn balans weer terug vindt. Een kalmerende en verzachtende behandeling met behulp van intelligente formuleringen om het herstel van de huid te bevorderen. Het immuunsysteem wordt geactiveerd en de weerstand verhoogd. Al na 1 behandeling ziet de huid er gekalmeerd uit. 

Inclusief huidanalyse en advies, reiniging, epileren wenkbrauwen, fruitzuurpeeling, mechanische peeling, massage, stimulatie d.m.v. needling, serum, masker en afsluitende verzorging.

75 minuten – 111,-

Wil je epileren, harsen of verven erbij? Dat kan hoor! boek dit dan als losse module erbij tijdens het plaatsen van je aanvraag/boeking

Vermoeide huid

Ben je het zat de opmerkingen: ben je moe? Gaat het wel goed? Heb je niet goed geslapen? Misschien krijg je dit regelmatig te horen. Daardoor ga je je niet beter voelen en natuurlijk baal je ervan. Of wil je gewoon wat meer voor jezelf gaan doen? Het is in ieder geval tijd om jezelf en je huid iets extra’s te gunnen. Een gezonde leefstijl is natuurlijk belangrijk maar daarnaast kun je ook met deze intensieve behandeling veel voor je huid doen. Ook geven we je huidadvies voor thuis mee, zodat je thuis ook aan de slag kunt en precies weet wat je huid nodig heeft.

Cell Repair Protective treatment

In deze BDR behandeling werken we aan het herstellen van je droge huid. Een 3-in 1 behandeling waarbij fruitzuren, microdermabrasie en needling gebruikt worden. Het is pijnloos en ook geschikt voor de gevoelige vermoeide huid. Je huid wordt gestimuleerd tot de aanmaak van collageen en elastine wat zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid.

De ideale behandeling om je vermoeide huid te herstellen. Een fijne behandeling die je huid voorziet van de noodzakelijke intensieve werkstoffen.

Inclusief huidanalyse en advies, reiniging, epileren wenkbrauwen, fruitzuurpeeling, verwijderen dode huidcellen d.m.v. een mechanische peeling, massage, activeren huidfuncties & verbeteren van de huidstructuur dmv. needling, serum, masker en afsluitende verzorging.

75 minuten – 110,-

Wil je epileren, harsen of verven erbij? Dat kan hoor! boek dit dan als losse module erbij tijdens het plaatsen van je aanvraag/boeking

Mannen

Als man wil je ook wat. Dat je er goed uitziet en je je goed voelt. Voor veel mannen is het al heel normaal om naar Studio Puur & Mooi te komen om aan hun huid te werken. Waarom zou jij dat niet doen? Neem die stap. Want jouw huid heeft de juiste verzorging nodig, dit geeft energie en zorgt ervoor dat je er energieker uitziet met een mooie verzorgde huid. Kies dus voor deze top energieboost!

Power Break for Men

De ideale behandeling voor het verstevigen van je huid. Een snelle en effectieve behandeling om je huid weer energie te geven en te verzorgen.

Inclusief huidanalyse en advies, reiniging, epileren wenkbrauwen, fruitzuurpeeling, mechanische peeling, massage, serum, masker en afsluitende verzorging.

60 minuten – 89,-

Peelings

Als jij naar je huid kijkt zie je dan littekens, lijntjes, rimpeltjes, acne of pigment? Een huid die niet egaal is, waar je veel oneffenheden op ziet? Dan is een peeling daar de juiste behandeling voor! Een peeling zorgt binnen enkele dagen voor een mooi resultaat. Onze peelings bevatten een unieke mix van fruitzuren met minimale irritatie. Door je huid te peelen vernieuw je je huid, de fruitzuren zijn mild voor je huid maar intensief en krachtig. Voor het beste resultaat adviseren we je om een kuur te doen. In de salon krijg je advies hoe je je huid thuis kunt verzorgen.

Medik8 peelings

De perfecte behandeling wanneer je je huid intensief wilt verbeteren. De peeling zorgt ervoor dat de huid zich sneller vernieuwd waardoor littekens, pigmentvlekjes, rimpels en lijntjes verminderen. Omdat de peeling in een diepere laag van je huid werkt heb je een nog beter resultaat dan bij reguliere behandelingen.

Hoe verloopt de behandeling?

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten en start met een voorbehandeling waarbij je huid gereinigd wordt en voorbereidt voor de peeling. Daarna wordt de peeling aangebracht die blijft tussen de 3-4 minuten op je huid zitten, de peeling voelt een beetje branderig en warm aan. Daarna krijg je een nabehandeling met een heerlijk bio-cellulose masker om je huid te kalmeren en te helpen bij het herstel. We geven je huidadvies hoe je je huid het beste kunt verzorgen voor een optimaal resultaat. 

Boek je peeling

In de salon leggen we je natuurlijk precies uit wat een peeling is, wat het voor je doet en hoe je het resultaat optimaal krijgt en behoudt. 

99,- per peeling

Kuurprijs 6 x behandeling 594,-

 

Abonnementen

Waarom zou je kiezen voor een abonnement? Omdat je structureel wil werken aan je huid en je wil echt resultaat zien. Regelmatige behandelingen en je verzorgingsroutine thuis op orde hebben gaan jou hierbij helpen. Misschien heb je al een tijdschrift, fitness of eten bezorgdienst abonnement maar waarom het belangrijkste vergeten?

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam, super belangrijk dus om hier goed voor te zorgen. Er zijn veel voordelen die je hebt door te kiezen voor een abonnement. Je betaald een vast bedrag per jaar. Ook heb je meer voordeel omdat de kosten lager zijn dan bij losse behandelingen. Geschikt als je minimaal 6 x per jaar voor een behandeling komt. Alle voordelen op een rijtje:

  • een vast bedrag (per jaar)
  • je kunt gespreid betalen
  • 10% korting op gezichtsbehandelingen
  • 5% korting op extra modules: harsen, verven, epileren
  • voorrang bij het boeken van een afspraak
  • Kiezen voor een 45, 60,80 of 120 minuten abonnement

Keuze uit een abonement voor bovenstaande gezichtsbehandelingen van 45 min. 60 min. 80 min. of 120 minuten

  • Arrangementen zijn ook samen te stellen incl. modules zoals harsen/epileren/verven.
  • Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Op een jaarabonnement ontvangt u 10% korting op de behandelingen. U betaalt dan eenmalig een bedrag.

Cadeaubonnen

Een mooie manier om iemand te verrassen is met een cadeaubon van Studio Puur & Mooi. Leuk om te geven en te krijgen! Verkrijgbaar vanaf €10,- verpakt in een mooie verpakking. Maak het extra persoonlijk door er een kaartje bij te laten doen door ons voor maar €1,50. Bij het versturen van cadeaubonnen in cadeauverpakking komt er €3,50 verzendkosten bij.