Acne

Kijk je in de spiegel en zie je puistjes, pukkels en een huid die niet glad is? Dat is super vervelend want het kan je heel zelfbewust maken. Je kunt het idee hebben dat iedereen naar je huid kijkt. Natuurlijk is dat niet zo maar een prettig gevoel is het niet. Het liefst wil je trots zijn op je huid en met zelfvertrouwen in de spiegel kunnen kijken. Heb je milde puistjes tot heftige acne, wacht niet langer want er is iets aan te doen. Wist je dat er ook vergoedingen zijn door de zorgverzekering wanneer je een acnebehandeling bij ons boekt? Wij zijn de acnespecialst van Lansingerland en wij helpen je graag verder. Boek nu je behandeling in.

Acne behandeling

Deze behandeling pakt acné effectief aan. Bestaat uit een intensieve dieptereiniging voor je huid. Ook krijg je advies voor thuis hoe je zelf de acné kunt verminderen. We adviseren je om een kuur van 6 behandelingen te doen, dit geeft het beste resultaat. 

Studio Puur & Mooi is gespecialiseerd in het behandelen van acne. Je kunt in aanmerking komen voor een vergoeding van je behandelingen via je aanvullende zorgverzekering.

40 minuten €55 / 60 minuten €65

Kuurprijs 6 x 60 minuten €390 of 6 x 40 minuten €330 

Scholieren behandeling t/m 21 jaar

Een reinigende behandeling voor je huid en hèèrlijke ontspanning! Je wenkies epileren is inclusief. Je behandeling wordt volledig afgestemd op wat jouw huid nodig heeft. Deze behandeling heeft een speciale prijs en is alleen overdag te boeken.

60 minuten – €51,00

Clarity peeling

Een intensieve fruitzuur behandeling die sterk werkt tegen littekens, verstopte porieën en ontstekingen. Het fruitzuur voelt prikkelend aan op je huid en werkt intensief aan het vernieuwen van je huid. Inclusief speciaal bio-cellulose masker. Voor het beste resultaat raden wij een kuur aan van 3 behandelingen.

40 minuten – €77,50  / kuur 3 behandelingen €232,50 

Droge Huid

Merk jij dat je huid droog en trekkering aanvoelt? Dat voelt heel vervelend en ook kan je huid er daardoor vermoeider uitzien met zichtbare droogte lijntjes. Het is belangrijk jouw huid goed te verzorgen en te beschermen en een droge huid te voorkomen. Je huid kan zich kenmerken door schilfering, jeuk, rode plekken en kloven die door de droogte ontstaan. Denk niet dat er niets aan te doen is. Met de juiste behandeling en huidtips kunnen we heel veel voor je huid betekenen. Waardoor je huid weer heerlijk aanvoelt en straalt!

Hydra3ha vochtbooster behandeling

Een extra intensieve hydraterende behandeling. De ultieme vochtbehandeling voor je huid! Deze behandeling wordt versterkt door het concentraat aan actieve bestanddelen. Je krijgt een gratis huidanalyse en huidadvies. Incl. reiniging, epileren, scrub, extra peeling, dieptereiniging,  uitgebreide gezichts- en hoofdmassage, masker, serum en creme.

70 minuten – €87,50

Kuurprijs 3 behandelingen €262,50

Zomer gezichtsbehandeling met heerlijke vitamines 

Combineert plantaardige extracten. De ingrediënten worden aangepast aan het seizoen van dit moment. Geeft je huid een echte vitamine boost en oppepper. Precies de ingrediënten die je huid nu nodig heeft. Inclusief reiniging, scrub, epileren, gezichts-nek-schouder massage, heerlijk modellage masker, serum en creme.

60 minuten – €65,-

Weet je niet welke behandeling bij je past? Dat geeft niet, boek de behandeling van je keuze en in de salon kijken we altijd nog wat er het beste bij je huid past

Pigment

Wordt ook melanine genoemd en is een kleurstof die kleur geeft aan je haren, de iris van je ogen en aan je huid. Vaak vinden we de vlekken in ons gezicht niet mooi. Door hormoonveranderingen, stress of straling op je huid kan de aanmaak van pigment gestimuleerd worden. Je kunt plaaselijke vlekjes zien of grotere verkleuringen maar er is zeker iets aan te doen. Pigment kun je intensief aanpakken! Door een kuur van behandelingen en de juiste verzorging thuis, kun je het goed verminderen. Je huid wordt mooi egaal en glad. Ook geven we je huidadvies om te voorkomen dat het terugkomt.

Even peeling

Met deze peeling bereik je een mooi resultaat voor het oplichten van je pigment! Een intensieve fruitzuur behandeling die sterk werkt tegen pigment, verkleuringen en oneffen teint. Het fruitzuur voelt prikkelend aan op je huid en werkt intensief aan het vernieuwen van je huid. Inclusief speciaal bio-cellulose masker. Je krijgt huidadvies hoe je je huid voor- en na de behandeling kunt verzorgen om een optimaal resultaat te bereiken.

40 minuten – €77,50 / kuur 3 behandelingen €232,50

Rimpels

Ouder worden we allemaal en je huid verandert mee. Hoe ouder we worden hoe meer onze huid zijn elasticiteit verliest. Huidveroudering is een fysiologisch proces wat je niet tegen kunt houden. Gelukkig kun je wel veel doen om je huid in topconditie te houden, waardoor je huid op z’n mooist blijft! Je levensstijl is belangrijk bij het verouderingsproces maar gelukkig zijn er daarnaast ook hele goede behandelingen om je huid te verbeteren. We gaan voor een mooie stevige huid die niet tekent en in een goede conditie is! 

Jeunesse verjongende gezichtsbehandeling

Met deze heerlijke verstevigende behandeling zorgen we ervoor dat je huid stevig en elastisch is en in topconditie komt! Help je huid een handje mee en geef het een echte boost, een oppepper met peptides. Deze behandeling geeft direct een liftend, verstevigend effect en een heerlijk gevoel op je huid. Je krijgt een gratis huidanalyse en huidadvies. 

Incl. reiniging, scrub, epileren wenkbrauwen, uitgebreide gezichtsmassage, verstevigend masker, serum en crème. 

70 minuten €87,50

Rewind peeling

Een effectieve fruitzurencombinatie om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en imperfecties te laten verdwijnen door de huid glad te maken en te vernieuwen.

Inclusief speciaal bio-cellulose masker. Je krijgt advies over de behandeling en wat je zelf kunt doen voor- en na de behandeling om een optimaal resultaat te bereiken.

40 minuten – €77,50 

Weet je niet welke behandeling bij je past? Dat geeft niet, boek de behandeling van je keuze en in de salon kijken we altijd nog wat er het beste bij je huid past

Gevoelige huid

Stress, felle zon, kou, luchtverontreiniging, verwarming of zelfs bepaalde (verzorgings)producten zijn factoren die hier invloed op hebben. Een gevoelige huid herken je meteen. Je huid reageert snel op veranderingen en kan reageren met jeuk, rode vlekjes, een branderig gevoel of schilfers. Je huid voelt meestal droog en niet fijn aan maar met een goede verzorging en de juiste behandeling, kunnen we veel voor je huid betekenen! We geven je een huidanalyse en advies voor thuis, zodat je precies weet hoe je je gevoelige huid kunt verzorgen.

Calming face treatment 60 min

Geschikt voor de huid die op alles reageert. Herstelt het natuurlijke evenwicht van je huid en zorgt ervoor dat je huid zijn balans weer terug vindt. Een heerlijke kalmerende en verzachtende behandeling! Werkt verzachtend om de rode, ontstoken, gevoelige huid te kalmeren. Incl. reiniging, zachte peeling, epileren, heerlijke gezichtmassage, verzachtend masker, serum en crème

60 minuten – €62,50

Calming face treatment 40 of 70 min.

Wil je een kortere of langere behandeling, dan kan dat ook

€52,50 – €72,50

Vermoeide huid

Ben je het zat de opmerkingen: ben je moe? Gaat het wel goed? Heb je niet goed geslapen? Misschien krijg je dit regelmatig te horen. Daardoor ga je je niet beter voelen en natuurlijk baal je ervan. Het is in ieder geval tijd om jezelf iets extra’s te gunnen. Een gezonde leefstijl is natuurlijk belangrijk maar daarnaast kun je ook veel voor je huid doen. Een behandeling die jouw huid een extra oppepper geeft gaat veel voor je doen. Ook geven we je huidadvies voor thuis mee, zodat je thuis ook aan de slag kunt en precies weet wat je huid nodig heeft. 

Detox energie gezichtsbehandeling

Laat je huid er stralend en jonger uitzien. Een super oppepper voor je huid! Deze detox zet je huid weer goed aan het werk en zorgt er voor dat het weer energie krijgt en goed beschermd is tegen weersinvloeden. Incl. reiniging, epileren, scrub, extra peeling, dieptereiniging, gezichts- en hoofdmassage, masker, serum en crème.

70 minuten €87,50

Kuurprijs 3 behandelingen €262,50

Zomer gezichtsbehandeling met vitamines

Combineert plantaardige extracten. De ingrediënten worden aangepast aan het seizoen van dit moment. Geeft je huid een echte vitamine boost en oppepper. Precies de ingrediënten die je huid nu nodig heeft. Inclusief reiniging, scrub, epileren, gezichts-nek-schouder massage, heerlijk modellage masker, serum en creme.

60 minuten – €65

Ogen

Voel je je moe of heb je een stressvolle periode achter de rug. Waar teken je dan het eerst? Rondom je ogen inderdaad. Kraaienpootjes, lijntjes, verslapte huid. Wil je er niet meer zo moe uitzien en een frisse open blik? Wacht dan niet langer om er iets aan te doen. Het is heel belangrijk om extra aandacht te besteden aan de tere huid rondom je ogen!

Oogcontour Behandeling

Werk intensief aan de huid rondom je ogen, met deze super intensieve oogbehandeling zorg je voor een heerlijk energiek, helder, verfrissend gevoel rondom je ogen. De behandeling is verstevigend en werkt tegen lijntjes. Oogmasker, serum en een ontspannen massage met porseleinen massagelepels en oogcreme.

Los te boeken €35,-

In combinatie met gezichtsbehandeling €29,50

Eye reveal peeling

Een ultra zachte maar effectieve oplossing om de huid rondom de ogen te behandelen door middel van verbeterde celvernieuwing en regeneratie.

Los te boeken €37,50

In combinatie met gezichtsbehandeling €32,50

Weet je niet welke behandeling bij je past? Dat geeft niet, boek de behandeling van je keuze en in de salon kijken we altijd nog wat er het beste bij je huid past

Ontspanning

Een heerlijke gezichtsbehandeling om je huid te verzorgen maar ook nog eens super ontspannend. In een heerlijke ambiance de stress los laten en genieten van tijd voor jezelf. Dit is jouw moment, gun jezelf dat! Even bijtanken, opladen en een echt fris en fruitig voelen moment ervaren. Daarna denk je… dit had ik veel eerder moeten doen!

Zomer gezichtsbehandeling met vitamines

Combineert plantaardige extracten. De ingrediënten worden aangepast aan het seizoen van dit moment. Geeft je huid een echte vitamine boost en oppepper. Precies de ingrediënten die je huid nu nodig heeft. Inclusief reiniging, scrub, epileren, gezichts-nek-schouder massage, heerlijk modellage masker, serum en creme.

 

60 minuten – €65

Skin face treatment huidverzorging 40, 60 of 70 min.

Een korte behandeling of lekker lang genieten? In deze huidverzorgende behandelingen kun je zelf kiezen. De 40 min. behandeling is inclusief reiniging, scrub, epileren, masker, serum en crème. De 60 min. behandeling heeft extra een korte gezichtsmassage en dieptereiniging. In de 70 min. behandeling krijg je extra een heerlijke uitgebreide gezichtsmassage en is de dieptereiniging intensiever.

€52,50 – €62,50 – €72,50

Me-time! gezichtsbehandeling

Wil je jezelf meer me-time gunnen? Dan is dit een goed begin! Heerlijk ontstressen en jezelf in de watten laten leggen. Incl. reiniging, epileren, scrub, dieptereiniging, een heerlijk ontspannen gezichts- en hoofdmassage, voedend masker, tijdens het masker een heerlijke hand-arm massage. Afsluitend een serum en crème. De kers op de taart… een heerlijk drankje na afloop en een mooie lichte dag make-up!

85 minuten – €90,-

Mannen

Als man wil je ook wat. Dat je er goed uitziet en je je goed voelt. Voor veel mannen is het al heel normaal om naar Studio Puur & Mooi te komen om aan hun huid te werken. Waarom zou jij dat niet doen? Neem die stap. Want jouw huid heeft de juiste verzorging nodig, dit geeft energie en zorgt ervoor dat je er energieker uitziet met een mooie verzorgde huid. Kies dus voor deze top energieboost!

Pour Homme

De behandeling voor mannen. Reinigt je huid en geeft het een absolute energieboost! Incl. reiniging, eventueel bijwerken wenkbrauwen, scrub, dieptereiniging, ontspannen gezichts-nek-schouder massage, masker, specifieke serum en crème

60 minuten – €62,50

Peelings

Als jij naar je huid kijkt zie je dan littekens, lijntjes, rimpeltjes, acne of pigment? Een huid die niet egaal is, waar je veel oneffenheden op ziet? Dan is een peeling daar de juiste behandeling voor! Een peeling zorgt binnen enkele dagen voor een mooi resultaat. Onze peelings bevatten een unieke mix van fruitzuren met minimale irritatie. Door je huid te peelen vernieuw je je huid, de fruitzuren zijn mild voor je huid maar intensief en krachtig. Voor het beste resultaat adviseren we je om een kuur te doen. In de salon krijg je advies hoe je je huid thuis kunt verzorgen.

Medik8 peelings

De perfecte behandeling wanneer je je huid intensief wilt verbeteren. De peeling zorgt ervoor dat de huid zich sneller vernieuwd waardoor littekens, pigmentvlekjes, rimpels en lijntjes verminderen. Omdat de peeling in een diepere laag van je huid werkt heb je een nog beter resultaat dan bij reguliere behandelingen.

Hoe verloopt de behandeling?

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten en start met een voorbehandeling waarbij je huid gereinigd wordt en voorbereidt voor de peeling. Daarna wordt de peeling aangebracht die blijft tussen de 3-4 minuten op je huid zitten, de peeling voelt een beetje branderig en warm aan. Daarna krijg je een nabehandeling met een heerlijk bio-cellulose masker om je huid te kalmeren en te helpen bij het herstel. We geven je huidadvies hoe je je huid het beste kunt verzorgen voor een optimaal resultaat. 

Welke Peelings zijn er voor mij?

Rewind

Een effectieve zurencombinatie om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en imperfecties te laten verdwijnen door de huid glad te maken en te vernieuwen.

Even

De meest effectieve manier om een helderder en egale huid, vrij van donkere vlekken en hyperpigmentatie te bereiken, is door de huid cellen rijk aan melanine te elimineren en de verduistering van nieuwe huidcellen te voorkomen.

Clarity

Brengt snel acne onder controle en verlaagt het risico op toekomstige littekens. BetaPeel gaat alle drie de fronten van acne tegen door zich apart op elk front aan te vallen. Dat zijn verstopte poriën, meeëters en ontstekingen.

Sensitive

Voor een extreem gevoelige of rode huid. Deze peeling maakt je huid gladder en bevordert een sterkere huidbarrière.

Universal AHA

Wil je wel graag een peeling maar liever een milde variant, dan is dit een goede optie. Om je huid een mooie oppepper en frisse uitstraling te geven.

Eye reveal

Een ultra zachte maar effectieve oplossing om de huid rondom de ogen te behandelen door middel van verbeterde celvernieuwing en regeneratie.

Weet je niet welke behandeling bij je past? Dat geeft niet, boek de behandeling van je keuze en in de salon kijken we altijd nog wat er het beste bij je huid past

€77,50 per peeling / de eye reveal is €37,50

Kuurprijs 3 x behandeling €232,50

Zwanger

Je bent zwanger! Wat een mooie bijzondere tijd waar je nu in zit. De kleine die in je buik groeit en alles wat je voor de komst van de kleine aan het regelen bent. Een zwangerschap kan dan ook best pittig zijn. Je kijkt vast al uit naar je verlof of je hebt zelfs al verlof. Denk vooral ook aan jezelf en pak je rust met deze speciaal geselecteerde behandelingen voor jou. Je huid kan daarnaast ook flink veranderen tijdens een zwangerschap. Deze behandeling is dan ook heel geschikt voor het in balans brengen van je huid.

Zomer gezichtsbehandeling met vitamines

Combineert plantaardige extracten. De ingrediënten worden aangepast aan het seizoen van dit moment. Geeft je huid een echte vitamine boost en oppepper. Precies de ingrediënten die je huid nu nodig heeft. Inclusief reiniging, scrub, epileren, gezichts-nek-schouder massage, heerlijk modellage masker, serum en creme.

60 minuten – €63,50

Stralend zwanger arrangement!

Gezichtsbehandeling met heerlijke producten die precies geschikt zijn voor je huid tijdens zwangerschap. Een fijne oppepper voor je huid, die wat vermoeider en onrustig kan zijn. Incl. reiniging, epileren, scrub, dieptereiniging, gezichts- en hoofdmassage, masker, serum en crème. Afsluitend met een heerlijk gezond vitaminedrankje en een lichte dag make-up.

70 minuten – €85,-

Weet je niet welke behandeling bij je past? Dat geeft niet, boek de behandeling van je keuze en in de salon kijken we altijd nog wat er het beste bij je huid past

Make-up 

Make-up is voor de ene persoon een dagelijks iets en voor de ander een uitzondering. Draag jij make-up? en weet jij wat het mooiste bij je staat? Als je je graag wil op laten maken voor een dag- of avond make-up dan kan dat ook bij Studio Puur & Mooi. We bespreken met je wat jij mooi vindt, waar jij je goed bij voelt en geven je daarnaast ook advies. Zodat jij je op je mooist voelt voor een fotoshoot, bijzondere dag of zomaar omdat je er zin in hebt. Jij straalt omdat je mooi bent en je mooi voelt!

Dag make-up

Een mooie (lichte) dag make-up voor overdag.

 Prijs €35,-

 

Avond make-up

Feestelijke make-up die de hele dag en feestavond prachtig blijft zitten!

Prijs €39,50

Abonnementen

Waarom zou je kiezen voor een abonnement? Omdat je structureel wil werken aan je huid en je wil echt resultaat zien. Regelmatige behandelingen en je verzorgingsroutine thuis op orde hebben gaan jou hierbij helpen. Misschien heb je al een tijdschrift, fitness of eten bezorgdienst abonnement maar waarom het belangrijkste vergeten?

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam, super belangrijk dus om hier goed voor te zorgen. Er zijn veel voordelen die je hebt door te kiezen voor een abonnement. Je betaald een vast bedrag per periode (per maand, 6 of 12 maanden) dus je kunt de kosten spreiden. Ook heb je meer voordeel omdat de kosten lager zijn dan bij losse behandelingen. Geschikt als je minimaal 6 x per jaar voor een behandeling komt. Alle voordelen op een rijtje:

  • een vast bedrag (per maand, kwartaal of jaar)
  • je kunt gespreid betalen
  • 10% korting op gezichtsbehandelingen 
  • 5% korting op extra modules: harsen, verven, epileren
  • voorrang bij het boeken van een afspraak
  • Kiezen voor een 60, 75 of 90 minuten abonnement

Puur & Mooi gezichtsbehandeling 60 min abonnement

  • Arrangementen zijn ook samen te stellen incl. modules zoals harsen/epileren/verven.
  • Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Puur & Mooi gezichtsbehandeling 75 min abonnement

Puur & Mooi gezichtsbehandeling 90 min abonnement

Wimpers & Wenkbrauwen

Je gezicht krijgt een complete make-over met mooie wimpers en wenkbrauwen. Dit kan op een heel natuurlijke manier, of hou je van opvallend, een meer uitgesproken stijl. Dit geeft je gegarandeert een mooie open blik! Boek je dit bij een gezichtsbehandeling ontvang je korting per module.

Wenkbrauwen epileren/harsen €15,50

(je ontvangt korting wanneer je dit boekt bij een gezichtsbehandeling)

Wenkbrauwen en wimpers verven €20,50 Wenkbrauwen of wimpers verven €13

(je ontvangt korting wanneer je dit boekt bij een gezichtsbehandeling)

Ontharen

Ben jij het scheren of gebruiken van de epilady zat? Ingegroeide haren, harde haren, snel terug groeien van haren herken je dan vast wel. Harsen is dan een hele goede oplossing om van overtollig haar af te komen. Het teruggroeien van de haren duurt langer, de haartjes zijn zachter en ingroeien van de haren is minimaal. Je gaat echt de voordelen van harsen ervaren. Een haar heeft een groeifase en het mooiste resultaat, merk je als je niet scheert tussendoor maar de haren direct weer harst. Gemiddeld blijven de haren tussen 2 tot 6 weken weg. Voor harsen op het lichaam moet de lengte van het haar vanaf 0.5 lang zijn. Ontharen kan geboekt worden voor vrouwen en mannen.

Gezicht

Bovenlip of kin €13
Bovenlip en kin €17
Gezicht harsen €28,50 (reinigen ivm make-up + €3,-)

Mannen

Borst €36,-
Rug compleet 40,50 (inclusief schouders, bovenkant arm)
(bij alleen het harsen van de rug ontvangt u korting)
Onderkant rug €17,50

Lichaam

Benen €45
Onder- of bovenbenen €30,50
Armen €30,50
Onderarmen €18
Oksels €15,50
Bikinilijn €19,50

 

Je ontvangt korting op het ontharen van bovenlip en/of kin wanneer je dit bij een gezichtsbehandeling boekt.

Cadeaubonnen

Een mooie manier om iemand te verrassen is met een cadeaubon van Studio Puur & Mooi. Leuk om te geven en te krijgen! Verkrijgbaar vanaf €10,- verpakt in een luxe verpakking met persoonlijk kaartje. Bij het versturen van cadeaubonnen in cadeauverpakking komt er €2,95 verzendkosten bij.

Acties

Studio Puur & Mooi biedt regelmatig geweldige nieuwe behandelingen, acties en kortingen. Like onze facebookpagina en volg ons op instagram om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen! Kijk hieronder welke acties er nu zijn.

Permanente make-up

Ben je niet helemaal tevreden over je wenkbrauwen? Zijn ze te dun, niet vol genoeg of is het model niet wat je mooi vindt? Wel eens aan permanente make-up gedacht? Een prachtige manier om je wenkbrauwen op een (natuurlijke) manier mooier te maken. Maak een afspraak en we kunnen je er alles over uitleggen. Inclusief bijwerken na 6 weken

€340,-