Beoordelingen van onze klanten

Beoordelingen
5,0 rating based on 12.345 ratings
Note : 5 out of 5 basée sur 6 reviews.

 

Bruidsmake-up

Beoordelingen
★★★★★
Afgelopen oktober heeft Rosita mijn bruidsmake-up gedaan. Dit heeft ze super gedaan! Voorafgaand aan de dag ben ik bij haar geweest voor een proef make-up. Ze neemt de tijd om je wensen te bespreken en ze maakt je op met verschillende kleuren. Zo kun je goed zien wat je het mooiste vindt. Op de dag zelf heeft ze bij mij thuis mijn make up gedaan. Het was erg mooi en heeft de hele dag super gezeten.
- Inge Beckers

Seizoensbehandeling

Beoordelingen
★★★★★
Afgelopen week mogen genieten van een heerlijke seizoensbehandeling, even ontspannen en weg van alle drukte. Superblij ben ik ook met mijn wenkbrauwen die heel mooi geverfd zijn. Rosita is heel professioneel en in haar mooie salon kan je echt ontsnappen aan alle drukte. Tot volgende keer! Groetjes Nathalie
- Nathalie Houterman

Enorm genoten en helemaal ontspannen

Beoordelingen
★★★★★
Vandaag een heerlijke special gezichtsbehandeling gehad. Enorm van genoten en helemaal ontspannen. Een echte aanrader om even tijd voor jezelf te nemen en te genieten!
- Monique van Rijn

Een echte professional

Beoordelingen
★★★★★
Elke keer kijk ik er weer naar uit! Een aantal maanden geleden ben ik terecht gekomen bij Rosita. Ik had erg last van een onrustige huid maar dat is nu helemaal verdwenen. Door de professionele behandelingen, de tijd die ze er voor neemt en de juiste producten is mijn huid nu een stuk rustiger. Elke keer weer genieten van de cleaning, massage, epileren en een ontspannend masker. Ik zeg doen!
- Marielle Verburg

Ontspannend!

Beoordelingen
★★★★★
Super ontspannend en een heerlijke rust! Super fijn geholpen, er wordt alle tijd voor je genomen...
- Sanne Bes

15 Jaar acne

Beoordelingen
★★★★★
Al 15 jaar liep ik rond met acne, verschillende medicatie heb ik geprobeerd maar niks leek te helpen tot ik in contact kwam met Rosita. Ik heb bij haar een acne kuurbehandeling gedaan en dit heeft een goed effect op mijn huid gehad. Mijn huid is zoveel rustiger, egaler en gezonder geworden, ik ben er echt super blij mee! Ik denk vaak dit had ik eerder moeten doen…., dus twijfel je? Wacht niet langer en boek een behandeling bij haar in de salon! Naast het fijt dat mijn huid is opgeknapt, wil ik ook zeggen dat de salon echt super mooi en rustgevend is. Zodra je binnen komt in de salon ontspan je, het is er; schoon, mooi, modern. In de winter ben ik groot fan van de stoelverwarming, echt zo lekker. Daarnaast is Rosita als persoon; vriendelijk, eerlijk en professioneel, erg fijn om heen te gaan! Naast mijn acne behandeling laat ik bij haar nu ook mijn wenkbrauwen en wimpers doen, ook echt een aanrader! Ik ga zeker nog vaker een behandelingen bij haar boeken, ook al woon in helemaal in Monster. Tot snel!
- Kirsten Fernandes

Beoordeling Toevoegen

Selecteer het aantal sterren waarmee u Studio Puur & Mooi zou willen beoordelen

13 + 14 =

CrossFit

Zo Puur, zo Mooi, Perfectionisme daar draait het om. Volgens ons kan het natuurlijk altijd nog beter.