Gezichtsbehandelingen

Puur & Mooi gezichtsbehandelingen

Voorbereiden, behouden, herstellen: de basis om weer een mooie huid te krijgen en te behouden. Een behandeling op maat die is afgestemd op de behoefte van je huidtype, 100% persoonlijk! De behandelingen zijn inclusief een huidanalyse en huidadvies, zodat jij precies weet hoe je je huid op de juiste manier verzorgt en een blijvend resultaat krijgt. 


Puur & Mooi Mini gezichtsbehandeling

Bestaat uit een reiniging, peeling, masker, dag- of nachtverzorging.
Duur: 30 minuten
€40,-

Afspraak Maken


Puur & Mooi Basic gezichtsbehandeling

Bestaat uit een reiniging, peeling, epileren, masker, dag- of nachtverzorging en een natuurlijke make-up.
Duur: 60 minuten
€55,-

Afspraak Maken


Puur & Mooi Special gezichtsbehandeling

Bestaat uit een reiniging, peeling, epileren, massage, dieptereiniging (verwijderen van huidonzuiverheden), masker, dag- of nachtverzorging en een natuurlijke make-up.
Duur: 75 minuten
€62,50

Afspraak Maken


Puur Seizoens gezichtsbehandeling

Combineert plantaardige extracten, heerlijke parfums en een cocooning ambiance. De ingrediënten worden aangepast aan het seizoen. Stralend effect en energie voor de behandeling voorjaar- zomer, comfort en voeding voor de behandeling herfst-winter. Inclusief reiniging, epileren, peeling, massage, masker, dag- of nachtverzorging.
Duur: 60 minuten
€60,-

Afspraak Maken


Mooi Doen Studenten / scholieren gezichtsbehandeling

Bestaat uit een reiniging, peeling, epileren, dieptereiniging (verwijderen van huidonzuiverheden), masker, dag- of nachtverzorging.
Duur: 60 minuten
€45,-

Afspraak Maken


Gratis Puur & Mooi Huidanalyse

Wist je dat je huid het grootste orgaan van je lichaam is? Het is daarom erg belangrijk om er goed voor te zorgen maar hoe doe je dat? Soms is dat niet altijd even makkelijk en zie je je huid op een manier waar je niet blij van wordt. Iedere huid is anders en vraagt om specifieke aandacht en verzorging. Ik adviseer je daar graag in. Door middel van specifieke kennis en methodes analyseer ik je huid en stel ik een behandelplan voor je op. Boek een huidanalyse en laat je adviseren. Je krijgt dan een gratis intake, huidanalyse en behandelplan.

Boek je de huidanalyse in combinatie met een mini gezichtsbehandeling. Dan ontvangt je een reiniging, peeling, masker, dag- of nachtverzorging met extra korting.
Duur: 45 minuten
Nu €35,- i.p.v. €40,-

Afspraak Maken


Puur & Mooi Cadeaubonnen

Jarig, een baby op komst, beterschap, sterkte, rijbewijs gehaald…? Genoeg redenen te bedenken voor een cadeau. Een mooie manier om iemand te verrassen is met een cadeaubon van Studio Puur & Mooi. Leuk om te geven en te krijgen! Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf €12,50 verpakt in een luxe verpakking met persoonlijk kaartje.