Homme (Mannen)

Puur Homme gezichtsbehandelingen

Fundamentele gezichtsbehandelingen die ontspanning en doeltreffendheid combineren om de mannenhuid een boost te geven en te ontgiften! Krachtig en energiek.


Puur Homme gezichtsbehandeling man

Een essentiële gezichtsverzorging die ontspanning en doeltreffendheid combineert om de mannenhuid een boost te geven en te ontgiften. Bestaat uit een huidanalyse, reiniging, peeling, massage, verwijderen van huidonzuiverheden, masker op maat en een specifiek serum.
Duur: 60 minuten
€60,-

Afspraak Maken


Puur Seizoens gezichtsbehandeling

Seizoensbehandeling die plantaardige extracten,  ontspannende geuren en een relaxing ambiance combineren. Boost effect en energie voor de behandeling voorjaar- zomer, ontspanning en vitaliteit voor de behandeling herfst-winter.
Duur: 60 minuten
€60,-

Afspraak Maken


Puur & Mooi Basic gezichtsbehandeling

Bestaat uit een huidanalyse, reiniging, peeling, masker, dag- of nachtcrème.
Duur: 60 minuten
€55,-

Afspraak Maken


Yesss Doen! Studenten / scholieren gezichtsbehandeling

Bestaat uit een huidanalyse, reiniging, peeling, massage, dieptereiniging, masker op maat, dag- of nachtcrème aangepast aan de huid.
Duur: 60 minuten
€45,-

Afspraak Maken


Puur & Mooi Intensieve Instituutbehandelingen

Een droge, vermoeide, futloze of slappe huid? Studio Puur & Mooi Instituutbehandelingen zijn erop gericht om deze problemen aan te pakken. Denk aan het verminderen van lijntje en rimpels, hydrateren- verstevigen en oppeppen van een doffe futloze huid. Na 1 behandeling zie je al duidelijk verschil! Daarnaast zijn deze behandelingen een echte wellness ervaring. 


Antirimpel programma op maat – Collagène Hyaluronique

Ben je niet tevreden over de stevigheid van je huid, rimpels en heb je een vermoeide uitstraling? Dan is dit de oplossing! De eerste intensieve antirimpelbehandeling die is afgestemd op de werkelijke leeftijd van je huid volgens de huiddiagnose die je verouderingsgraad bepaalt. Een professionele behandeling die technologie en exclusieve massages combineert. Het resultaat is indrukwekkend! Inclusief epileren, extra peeling, uitgebreide massage.
Duur: 90 minuten
€85,-
€225,- kuurprijs 3x

Afspraak Maken


Extra hydraterende behandeling – Hydra 3HA

Voelt je huid droog aan, zie je tekenen van veroudering en kan je huid een echte oppepper gebruiken? Deze geweldige behandeling is een absolute aanrader voor hydratatie. Deze behandeling wordt versterkt door het concentraat aan actieve bestanddelen. Verrijkt met exclusieve massagetechnieken en vormt een geweldige hydratatiebron voor de huid. Al na 1 behandeling is de huid gevoed en ziet er direct beter uit! Inclusief epileren, extra peeling, uitgebreide massage.
Duur: 90 minuten
€85,-
€225,- kuurprijs 3x

Afspraak Maken


Energieboost behandeling – Eleuterococcus

Is je huid dof, futloos en mist energie? Deze behandeling geeft de huid echt een boost. Een intensieve behandeling met Eleuterococcus die de huid omhult met energie voor een stralend en zichtbaar jongere huid! Ook aan te raden ter voorbereiding op de anti-aging behandeling en hydra 3HA behandeling. Deze behandeling is inclusief epileren, extra peeling, uitgebreide massage.
Duur: 90 minuten
€85,-
€225,- kuurprijs 3x

Afspraak Maken


Puur & Mooi Specifieke Gezichtsbehandelingen

Pigment, onzuivere huid, acné, overgevoelige huid, roodheden, last van wallen of donkere kringen onder de ogen. Herken je je zelf hierin en wil je er iets aan doen? Blijf er niet langer onnodig mee rondlopen. Met de specifieke gezichtsbehandelingen kun je hier zeker iets aan doen. Met krachtige bestanddelen en een gerichte aanpak op maat wordt het probleem aangepakt. 


Een vernieuwde huid – Peeling resurfaçant

Super geschikt voor acné een onzuivere en doffe huid. Deze cosmeceutische peeling werkt door de natuurlijke microkristallen als een microdermabrasie zonder de huid te beschadigen. Het resultaat geeft jou een zuivere gladde huid. Inclusief reiniging, microkristallen peeling, dieptereiniging (verwijderen huidonzuiverheden), massage, masker, serum en crème.
Duur: 60 minuten
€62,50

Afspraak Maken


Een vernieuwde huid – Peeling resurfaçant met sérum clarté vitamine C pure (W)

Het antwoord voor het ophelderen van de teint en het vervagen van pigmentvlekken. Deze cosmeceutische peeling werkt door de natuurlijke microkristallen als een microdermabrasie zonder de huid te beschadigen.  Inclusief reiniging, microkristallen peeling, dieptereiniging (verwijderen huidonzuiverheden), massage, masker, serum en crème.
Duur: 60 minuten
€72,50

Afspraak Maken


Oogcontour behandeling – Contour des yeux

Perfect tegen rimpels, wallen en kringen rond je ogen! Een gladmakende totaaloplossing. Vervaagt direct tekenen van vermoeidheid, verslapte huid, lijntjes en huidveroudering. Een frisse heldere blik dankzij een geavanceerde technologie tussen wetenschap en natuur. Inclusief reiniging, peeling, serum, massage met porseleinen massagelepels, oogmasker, verzorgende (oog)créme.
Duur: 45 minuten
€39,50 bij een losse boeking
Duur: 30 minuten
€29,50 in combinatie met behandeling

Afspraak Maken


Acnebehandeling – Soin Correcteur

Herstellende behandeling voor de probleemhuid. Deze 4-stapsbehandeling bevat een concentraat aan krachtige actieve bestanddelen. De huid wordt weer gezond, helder en ontdaan van onzuiverheden. Inclusief reiniging, peeling, dieptereiniging, masker, verzorgende crème.
Duur: 45 minuten
€40,00
€350,- kuurprijs 10x

Afspraak Maken


Voor de gevoelige huid – Peaux sensibles spa

Ultra-milde texturen zorgen ervoor dat de huid kalmeert en comfortabel aanvoelt. Professionele kalmerende behandeling met Eau Thermale Spa voor de gevoelige of tijdelijk gevoelige huid. Inclusief reiniging, masker, serum, massage met porseleinen lepels, crème.
Duur: 50 minuten
€55,-

Afspraak Maken


Puur & Mooi Ontharen

Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Na het harsen zullen de haren weer aangroeien. De haren groeien aan met een zachte haarpunt zodat u anders dan bij scheren, na het harsen geen harde stoppels hebt. U kunt overtollige lichaamsharen door middel van vloeibare hars laten verwijderen. De haren worden tijdens het harsen helemaal verwijdert. Het duurt gemiddeld 3 tot 8 weken voordat ze weer zijn aangegroeid.


Onder- of bovenbenen
€24,50

Afspraak Maken


Benen
€34,50

Afspraak Maken


Armen
€20,-

Afspraak Maken


Oksels
€19,50

Afspraak Maken


Rug
€27,50

Afspraak Maken


Puur & Mooi Cadeaubonnen

Jarig, beterschap, sterkte, rijbewijs gehaald, gewoon zomaar…? Genoeg redenen te bedenken voor een cadeau. Een mooie manier om iemand te verrassen is met een cadeaubon van Studio Puur & Mooi. Leuk om te geven en te krijgen! Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf €12,50 verpakt in een luxe verpakking met persoonlijk kaartje.