Schoonheidssalon

Pijnacker

Over

U zocht een schoonheidssalon in de omgeving van Pijnacker? Dan heeft u deze gevonden!

Gevestigd in de wijk Meerpolder in Berkel en Rodenrijs vlak bij Pijnacker. Makkelijk te bereiken en ligt dan ook in het midden van de driehoek Rotterdam, Delft, Zoetermeer. Parkeren is geen enkel probleem en kan dan ook bijna altijd direct voor de deur!

Schoonheidssalon

Biedt een breed scala aan gezichtsbeSchoonheidssalon Bergschenhoekhandelingen. Een prachtige salon, gespecialiseerd in huidverzorging en huidverbetering. Met een breed scala aan kwalitatieve en betaalbare behandelingen waardoor er altijd zonder twijfel zichtbaar resultaat zal zijn. Gebaseerd op de nieuwste methodes van Sothys voor mannen en vrouwen. De behandelingen worden ondersteund met een behandelplan voor thuis, waardoor wij in goede samenwerking een optimale huidconditie kunnen bereiken.

Schoonheidssalon Pijnacker biedt nog meer

Naast de standaard gezichtsbehandelingen bieden wij namelijk ook specifieke gezichtsbehandelingen aan. Verder kunt u bij ons ook terecht voor manicures en make-up. Wimpers en wenkbrauwen en natuurlijk massages. Daarnaast bieden wij u ook speciale pakketten aan. Voor bijvoorbeeld wanneer u gaat trouwen of zwanger bent. Natuurlijk kunt u dan ook altijd cadeaubonnen bij ons kopen. Leuk om te geven en om te krijgen!

Schoonheidssalon Pijnacker

Staat voor kwaliteit en persoonlijk contact. Als werkende moeder weet ik als geen ander hoe moeilijk is om tijd vrij te maken voor jezelf. Maar vooral ook hoe belangrijk dat juist wel is om goed in je vel te zitten. Want als je goed voor jezelf zorgt. Dan straal je dat ook zeker uit! Ik zou het fantastisch vinden om u daarbij helpen. Drukte en hectiek met weinig tijd. Wie kent dat niet? Mijn doel is om u te laten ontspannen. Weg met de stress. Tijd maken voor uzelf. Met het mooiste resultaat. Wie wil dat niet? Dat is puur, dat is mooi!

Alles moet goed zijn!

Dat betekend dus niet dat alleen mijn kennis en producten up to date zijn. Maar ook mijn behandelstoel aan de hoogste kwaliteitsstandaard voldoet. Deze behandelstoel van Gharieni treft u in de beste hotels, beautycentra en kuuroorden! Alles is verstelbaar om u een optimaal gemak te kunnen bieden. Mocht u het desondanks toch nog graag wat aangenamer willen hebben. Geen probleem! Dan zorgen we dat de stoelverwarming voor u aanstaat.

Daarnaast geniet u ook van heerlijke achtergrondmuziek. Deze prachtige geluiden komen uit de hoogwaardige speakers van ons Sonos geluidssysteem.

Na uw gezichtsbehandeling sturen wij u niet direct de deur uit! Ontspan en kom nog even heerlijk bij. Wij bieden u een heerlijke verse koffie en of thee aan. Dit kan afhankelijk van uw behandeling ook een surprise zijn.

Kom, Zie, Voel en Ervaar

Bent u nu ook zo nieuwsgierig geworden? Boek direct een van onze heerlijke gezichts- of lichaamsbehandelingen. Dit kan online maar bellen mag natuurlijk ook.

Tot Snel! Rosita –

Studio Puur & Mooi – Schoonheidssalon Pijnacker

Ervaringen van onze klanten bij Schoonheidssalon Pijnacker 

u wilt toch ook weten wat klanten van ons vinden!

Studio Puur & Mooi is echt een aanrader!Al na 1 behandeling vond ik mijn huid er beter en rustiger uitzien.Rosita is professioneel, klantvriendelijk en neemt echt de tijd voor je.Ook voor een mooie make-up ben je bij haar aan het goede adres.Wat ik ook heel handig vind is dat je zelf je afspraak online kunt plannen.

23-09-2016

Petra van der Spek

Maandagavond genoten van een Puur & Mooi Special gezichtsbehandeling bij Rosita. Wat was dit fantastisch! Heerlijk in de watten gelegd, uitgebreid advies en dit allemaal in een prachtige salon. Ik kom hier zeker terug en ik raad iedereen aan om het zelf te gaan ervaren!

27-10-2016

Lilian Breedveld

Een heerlijke seizoensbehandeling gehad. Wat een vakvrouw is Rosita! Mijn huid is klaar voor de herfst! Heeft een heerlijke boost gehad, waardoor het er stukken beter eruit ziet!

08-10-2016

Esther van Rossen

Gisteren een relaxbehandeling gehad in de prachtige studio van Puur en Mooi, wat een professional! na een uitgebreide huidanalyse een behandeling gekregen toegespitst op mijn huid, inclusief een heerlijke ontspanningsmassage! Mijn huid straalt nog steeds!! Absoluut een aanrader ladies…

16-02-2016

Maarisha Baldewpersad Tewarie

Sothys

Malu Wilz

Anbos