Schoonheidsspecialiste Den Haag

Over

Schoonheidsspecialiste Bergschenhoek

U zoekt een schoonheidsspecialiste in Den Haag?

Welkom bij Studio Puur & Mooi! Mijn naam is Rosita – Schoonheidsspecialiste in Berkel en Rodenrijs nabij Den Haag (25 minuten reistijd), ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en aangesloten bij ANBOS. De brancheorganisatie voor schoonheidsspecialisten. In 2001 heb ik mijn diploma Schoonheidsspecialist behaald. De jaren daarna heb ik gewerkt in diverse schoonheidsinstituten en de wereld over gereisd als schoonheidsspecialiste op cruiseschepen. Na deze mooie leerzame periode ben ik via een nieuwe studie International Hotel & Hospitality Management terecht gekomen in de arbeidsbemiddeling….  Maar toch bleef het kriebelen en miste ik het vak van schoonheidsspecialiste .

“Mij grootste vreugde is wanneer de huid van mijn klanten verbeterd! Ik hun verwachtingen overtref en wensen verwezenlijk. Ik doe dit met best geselecteerde beauty producten die ik daarom ook met volle overtuiging gebruik en aanbeveel”.

Met veel nieuwe inspiratie, kennis en passie voor dit mooie vak zijn dit jaar de deuren van Studio Puur & Mooi (Schoonheidsspecialiste Den Haag) geopend. Een prachtige salon, gespecialiseerd in huidverzorging en huidverbetering. Met een breed scala aan kwalitatieve en betaalbare behandelingen die heel doeltreffend zijn. Gebaseerd op de nieuwste methodes van Sothys voor mannen en vrouwen. U heeft altijd direct zichtbaar resultaat. De behandelingen worden ondersteund met een behandelplan voor thuis, zodat wij in goede samenwerking een optimale huidconditie bereiken.

Schoonheidsspecialiste Den Haag 

Staat voor kwaliteit en persoonlijk contact. Als werkende moeder weet ik als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om tijd vrij te maken voor jezelf… Maar vooral ook hoe belangrijk dat juist wel is om goed in je vel te zitten. Want als je goed voor jezelf zorgt dan straal je dat zeker ook uit! Ik zou het fantastisch vinden om u daarbij te kunnen helpen. Want wie kent dat niet, drukte en hectiek met weinig tijd? Mijn doel is om u te laten ontspannen van alle dagelijkse drukte, weg met de stress, tijd maken voor uzelf, met het mooiste resultaat. Wie wil dat niet? Dat is puur, dat is mooi!

Alles moet goed zijn!

Dat betekend dus dat niet alleen mijn kennis en producten up to date zijn. Maar ook mijn behandelstoel voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaard. Deze behandelstoel van Gharieni treft u in de beste hotels, beautycentra en kuuroorden over de gehele wereld! Alles is verstelbaar om u een optimaal gemak te kunnen bieden. Mocht u het desondanks toch nog graag wat aangenamer willen hebben. Dan zorgen we dat de stoelverwarming voor u aanstaat!

Daarnaast geniet u ook van heerlijke ontspanningsmuziek. De muziek zal u licht op de achtergrond horen spelen. Deze prachtige geluiden komen uit de hoogwaardige speakers van ons Sonos geluidssysteem.

Na uw gezichtsbehandeling sturen wij u niet direct de deur uit! Ontspan en kom nog even heerlijk bij van uw ervaring die u heeft gehad. Wij bieden u een heerlijke verse koffie of thee aan. Dit kan afhankelijk van uw behandeling ook een verrassing zijn.

Kom, Zie, Voel en Ervaar

Bent u nu ook zo nieuwsgierig geworden? Boek direct een van onze heerlijke gezichts- of lichaamsbehandelingen in onze online agenda of kijk nog een rustig naar de verschillende behandelingen die wij bieden.

Tot Snel! Rosita

Studio Puur & Mooi (Schoonheidsspecialiste Den Haag)

Ervaringen van onze klanten bij Schoonheidsspecialiste Den Haag

u wilt toch ook weten wat klanten van ons vinden!

Studio Puur & Mooi is echt een aanrader!Al na 1 behandeling vond ik mijn huid er beter en rustiger uitzien.Rosita is professioneel, klantvriendelijk en neemt echt de tijd voor je.Ook voor een mooie make-up ben je bij haar aan het goede adres.Wat ik ook heel handig vind is dat je zelf je afspraak online kunt plannen.

23-09-2016

Petra van der Spek

Maandagavond genoten van een Puur & Mooi Special gezichtsbehandeling bij Rosita. Wat was dit fantastisch! Heerlijk in de watten gelegd, uitgebreid advies en dit allemaal in een prachtige salon. Ik kom hier zeker terug en ik raad iedereen aan om het zelf te gaan ervaren!

27-10-2016

Lilian Breedveld

Een heerlijke seizoensbehandeling gehad. Wat een vakvrouw is Rosita! Mijn huid is klaar voor de herfst! Heeft een heerlijke boost gehad, waardoor het er stukken beter eruit ziet!

08-10-2016

Esther van Rossen

Gisteren een relaxbehandeling gehad in de prachtige studio van Puur en Mooi, wat een professional! na een uitgebreide huidanalyse een behandeling gekregen toegespitst op mijn huid, inclusief een heerlijke ontspanningsmassage! Mijn huid straalt nog steeds!! Absoluut een aanrader ladies…

16-02-2016

Maarisha Baldewpersad Tewarie

Sothys

Malu Wilz

Anbos