Het merk Sothys

vrouwenTreed binnen in de wereld van Sothys! Een uniek wetenschappelijk product, gebaseerd op doeltreffendheid, veiligheid, natuurlijkheid, ontspanning en innovatie. Sothys neemt u mee naar een unieke zintuiglijke ervaring met een compleet gamma aan verzorgingsproducten.

De doeltreffenheid van de Sothys behandelingen berust op de combinatie van geavanceerde behandelingen en de dagelijkse thuisverzorging om het effect ervan te verlengen. Een nauwkeurige diagnose op maat, begeleiding en opvolging. Garanderen voor deze gerichte behandelingen absoluut optimale resultaten!

Sothys is Proefdiervrij! Onafhankelijke wetenschappelijke testen tonen de werkzaamheid van alle producten en behandelingen aan. Sothys wordt al jaren aanbevolen door de vereniging Proefdiervrij.

Behandelingen in the picture

Acnebehandelingen

Intensieve dieptereiniging voor jouw huid, verwijderen van oneffenheden. In kuurvorm (advies) of los te boeken. Kan vergoed worden via de zorgverzekeraar (bij aanvullende verzekering).

Peelings

Een peeling is super effectief om fijne lijntjes, rimpels, acne, littekens, pigment te verminderen. Je huid krijgt een intensieve dieptereiniging en mooie zachte huidstructuur.  

Seizoensbehandeling

Een concentraat aan actieve werkstoffen afgestemd op het seizoen. Jouw huid krijgt precies wat het nodig heeft door de verschillende seizoenen heen. Een echte vitamineboost en oppepper!

Mogelijkheden met Sothys

Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen op maat. Volledig afgestemd op de behoeften van uw huid. Afhankelijk van uw huidtype en wensen, 100% maatwerk en persoonlijk. Elke behandeling kunt u upgraden met epileren, verven of harsen.

product-small-thumb

Producten

Voor elk huidtype heeft Sothys een oplossing. Een verzorgd, fris en stralend uiterlijk! De producten van Sothys combineren een sensoriële ervaring en de essentiële elementen die een huid zo nodig heeft om er op zijn best uit te zien. Met heerlijke texturen en geuren.