Speciale moederdagactie!

Verwen je allerliefste moeder met een heerlijke moederdag cadeaubon van Studio Puur & Mooi en ontvang een mini gezichtsbehandeling t.w.v. €40,- cadeau!

moederdag actie 2016

Hoe werkt het? Je vult je gegevens in het onderstaande contactformulier in en ik neem direct contact met je op. Vind je het prettiger om te mailen of te bellen en op die manier te bestellen dan kan dat natuurlijk ook.

Bij aankoop van een moederdag cadeaubon vanaf €40,- krijg je een mini gezichtsbehandeling t.w.v €40,- cadeau! De mini gezichtsbehandeling is 6 maanden geldig vanaf de dag van aankoop.

Een cadeaubon is te bestellen vanaf €10,- en wordt verpakt in een luxe cadeauverpakking met persoonlijk kaartje (€1,95).

Gratis verzending binnen Lansingerland, anders zijn de verzendkosten €3,50. Vandaag de moederdag cadeaubon besteld voor 16.00 uur is morgen in huis!

Deze actie is geldig t/m 8 mei

Contactformulier Moederdagactie

[contact-form subject='[Studio Puur %26amp; Mooi’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Telefoon’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]