Specifieke Gezichtsbehandelingen

Puur & Mooi Specifieke Gezichtsbehandelingen

Pigment, onzuivere huid, acné, overgevoelige huid, roodheden, last van wallen of donkere kringen onder de ogen. Herken je je zelf hierin en wil je er iets aan doen? Blijf er niet langer onnodig mee rondlopen. Met de specifieke gezichtsbehandelingen kun je hier zeker iets aan doen. Met krachtige bestanddelen en een gerichte aanpak op maat wordt het probleem aangepakt. 


Een vernieuwde huid – Peeling resurfaçant

Super geschikt voor acné een onzuivere en doffe huid. Deze cosmeceutische peeling werkt door de natuurlijke microkristallen als een microdermabrasie zonder de huid te beschadigen. Het resultaat geeft jou een zuivere gladde huid. Inclusief reiniging, microkristallen peeling, dieptereiniging (verwijderen huidonzuiverheden), massage, masker, serum en crème.
Duur: 60 minuten
€62,50

Afspraak Maken


Een vernieuwde huid – Peeling resurfaçant met sérum clarté vitamine C pure (W)

Het antwoord voor het ophelderen van de teint en het vervagen van pigmentvlekken. Deze cosmeceutische peeling werkt door de natuurlijke microkristallen als een microdermabrasie zonder de huid te beschadigen.  Inclusief reiniging, microkristallen peeling, dieptereiniging (verwijderen huidonzuiverheden), massage, masker, serum en crème.
Duur: 60 minuten
€72,50

Afspraak Maken


Oogcontour behandeling – Contour des yeux

Perfect tegen rimpels, wallen en kringen rond je ogen! Een gladmakende totaaloplossing. Vervaagt direct tekenen van vermoeidheid, verslapte huid, lijntjes en huidveroudering. Een frisse heldere blik dankzij een geavanceerde technologie tussen wetenschap en natuur. Inclusief reiniging, peeling, serum, massage met porseleinen massagelepels, oogmasker, verzorgende (oog)créme.
Duur: 45 minuten
€39,50 bij een losse boeking
Duur: 30 minuten
€29,50 in combinatie met behandeling

Afspraak Maken


Acnebehandeling – Soin Correcteur

Herstellende behandeling voor de probleemhuid. Deze 4-stapsbehandeling bevat een concentraat aan krachtige actieve bestanddelen. De huid wordt weer gezond, helder en ontdaan van onzuiverheden. Inclusief reiniging, peeling, dieptereiniging, masker, verzorgende crème.
Duur: 45 minuten
€40,00
€350,- kuurprijs 10x

Afspraak Maken


Voor de gevoelige huid – Peaux sensibles spa

Ultra-milde texturen zorgen ervoor dat de huid kalmeert en comfortabel aanvoelt. Professionele kalmerende behandeling met Eau Thermale Spa voor de gevoelige of tijdelijk gevoelige huid. Inclusief reiniging, masker, serum, massage met porseleinen lepels, crème.
Duur: 50 minuten
€55,-

Afspraak Maken


Puur & Mooi Cadeaubonnen

Jarig, een baby op komst, beterschap, sterkte, rijbewijs gehaald…? Genoeg redenen te bedenken voor een cadeau. Een mooie manier om iemand te verrassen is met een cadeaubon van Studio Puur & Mooi. Leuk om te geven en te krijgen! Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf €12,50 verpakt in een luxe verpakking met persoonlijk kaartje.