Wie is Studio Puur & Mooi

Welkom bij Studio Puur & Mooi! Mijn naam is Rosita, ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en aangesloten bij ANBOS. De brancheorganisatie voor schoonheidsspecialisten. In 2001 heb ik mijn diploma Schoonheidsspecialist behaald. De jaren daarna heb ik gewerkt in diverse schoonheidsinstituten en de wereld over gereisd als schoonheidsspecialiste op cruiseschepen. Elk jaar volg ik nieuwe cursussen en opleidingen om altijd up-to-date te kunnen blijven. Met alle (inter)nationale kennis en inspiratie die ik heb opgedaan ben ik een aantal jaar geleden Studio Puur & Mooi gestart. Een plek waar je als persoon centraal staat!

Ik vind het belangrijk dat jouw wens centraal staat. Heb je een druk hectisch leven waarin je veel voor anderen zorgt en minder voor jezelf? Dan vind ik het geweldig om jouw dat moment te gunnen waarin jij niks hoeft en alleen maar mag ontspannen. Ook ben je aan het juiste adres bij Studio Puur & Mooi als je een specifiek huidprobleem hebt en hier iets aan wilt doen. Ik heb zelf jarenlang last gehad van acne en weet hoe balen het is als er alleen naar je huid gekeken wordt. Dit maakt je onzeker en zelfbewust. Je denkt misschien ik moet dit accepteren maar vaak is er meer aan te doen dan je denkt. 

“Ik vind het belangrijk dat jouw wens centraal staat. Nu even niet zorgen voor een ander maar jezelf gunnen wat jij nodig hebt. Of je gewoon heerlijk ontspanning zoekt of aan een huidprobleem wil werken die jouw dagelijks beïnvloedt. Je bent bij mij aan het juiste adres”

Soms kunnen er (kleine) dingen aangepast worden in een leefstijl-eet of verzorgingspatroon waar jij je niet bewust van bent. Met de juiste behandelingen die jouw huid terug in balans brengen weet ik zeker dat jij als een nieuw persoon naar jezelf kunt kijken. Soms is het meer een kwestie van de drempel over en gewoon doen. Ik weet zeker dat jij er blij van wordt! 

 Gun dit jezelf, ga ervoor, geniet en werk eraan!

 Puur & Mooi groet Rosita

 

 

 

Studio Puur & Mooi

 

Staat voor kwaliteit en persoonlijk contact. Als werkende moeder weet ik als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om tijd vrij te maken voor jezelf… maar vooral ook hoe belangrijk dat juist wel is om goed in je vel te zitten. Want als je goed voor jezelf zorgt dan straal je dat zeker ook uit! Ik zou het fantastisch vinden om je daarbij te kunnen helpen. Want wie kent dat niet, drukte en hectiek met weinig tijd? Mijn doel is om je te laten ontspannen van alle dagelijkse drukte, weg met de stress, tijd maken voor jezelf, met het mooiste resultaat. Wie wil dat niet? Dat is puur, dat is mooi!

Alles moet goed zijn! Dat betekent dus dat niet alleen mijn kennis en producten up to date zijn. Maar ook mijn behandelstoel voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaard. Deze behandelstoel van Gharieni vind je in de beste hotels, beautycentra en kuuroorden over de hele wereld. Alles is verstelbaar om je een optimaal gemak te kunnen bieden. Met een heerlijke stoelverwarming voor de koud(er)e dagen!

Kom, zie, voel, ruik en ervaar!

 

Maak een afspraak en kom langs in de salon. Laat uw zintuigen ervaren hoe heerlijk de ambiance is. Voel de zachte producten die smelten op je huid. Met de meest geweldige werkstoffen die in je huid werken. Ruik de heerlijke geuren van amandel-peer tot citroen-limoen geuren en nog veel meer. Ervaar hoe goed je je voelt na de behandeling. Na je gezichtsbehandeling sturen wij je niet direct de deur uit! Ontspan en kom nog even heerlijk bij van deze ervaring. Wij bieden een heerlijke verse koffie, thee of vers gemaakt sapje of smoothie aan. Wekelijks wisselen de smoothies of sapjes, dit is altijd weer een verrassing. 

Ben je ook zo nieuwsgierig geworden naar wat wij bieden? Boek direct één van onze (gezichts)behandelingen in onze online agenda of kijk nog eens rustig naar de verschillende behandelingen die wij bieden.